OOS_telefon Created with Sketch. +47 97 41 29 00 Vakttelefon 24/7

OOS NYTT JUNI 2019

HR & BEMANNING                                                                                                    

Mobiliseringstidene er svært korte, så alle oppfordres til å være tilgjengelig på telefon for hurtig avklaring når vi får forespørsler.

Aktiviteten er svært høy og forventes å holde seg høy også fremover, vi oppfordrer fortsatt alle til å tipse dyktige fagpersoner dere ønsker som kollegaer, om å ta kontakt med oss.

Det er veldig hyggelig å ønske følgende nyansatte velkommen til OOS:

Arild Jensen, Jacob Nielsen, Johnny Lonebu, Aleksander Bilstad, Peter Ahrons, Flemming Olsen, Roar Damkjær, Stig Rønning, Johan Gullander, Ruben Kold Huseby, Roger Lomeland, Petter Solberg, Øyvind Winje, Rune Birkeland Jakobsen, Fredrik Bjorvand, Kim Wolke, Jan Kenneth Maurlia, Ken Heggelund, Ronny Sundby, Karl Svein Pedersen, Jørgen Aarli Skibelid, Vytautas Baranauskas. 

Mikal & Anne Lise

ØKONOMI

Neste lønn utbetales onsdag 10. juli. Siste frist for innsending av timer/reise er 1. juli. Dersom noe sendes senere enn dette blir det utbetalt 10. august.

Nå nærmer det seg også feriemåned og feriepengeutbetaling. Vennligst meld inn ferie til Mikal/Anne Lise snarest slik at de får registrert det i sine systemer.

Kim og Rune

SJEFEN

Vi er nå inne i en høyaktivitetsperiode med mange revisjonsstanser framover og jeg vil be hver enkelt av dere om å ha fokus på sikkerhet.

Etter flere år med lav aktivitet har vi nå vært gjennom en vinter og vår med stor aktivitet og det ser ikke ut som det roer seg i den nærmeste tiden heller. Dette er bra for oss alle men det er også viktig at vi hele tiden leverer kvalitet i henhold til de forventninger og krav vår kunder stiller til oss.

Fornøyde kunder er viktig fordi de da ønsker oss med på nye prosjekter. Vi har den senere tid fått flere nye medarbeidere som jeg vil ønske velkommen til oss, vi er nå oppe i over 100 medarbeidere. Husk å ta godt imot våre nye kollegaer.

Til slutt vil jeg ønske dere alle en god sommer. 

Terje

ORD FRA KLUBBEN

Vil du bli medlem eller ønsker du informasjon, ta kontakt på klubben@oos.no. Klubben oppfordrer ansatte til å melde seg inn i Fellesforbundet, avd. Kristiansand.

Klubben har gjort avtale med Kim Lindseth om at ansatte som har meldt seg inn i Fellesforbundet kan ta kontakt med ham på e-post lonn@oos.no

Einar og Gudmundur (Klubben@oos.no)

© 2019 On & Offshore Services AS / Design, kode og drift av Aptum AS